Garantia

Modulele sunt garantate in cazul defectarii cu conditia respectarii stricte a conditiilor de punere in functiune, exploatare si intretinere.

Toate modulele, fara exceptie, sunt testate de TREI ori pe un stand special :

o data imediat dupa asamblare, a doua oara dupa incapsulare iar a traia oara inainte de expediere, drept urmare sunt livrate 100% functionale si in parametri.

Modulele beneficiaza de o garantie de 90 de zile (3 luni) incepand de la data livrarii.

Pentru module achizitionate din alta parte (resaleri, colaboratori etc.), adresati reclamatiile respectivului Vanzator.

Solicitarea garantiei se face in scris folosind formularul de contact de pe site, prin descrierea amanuntita a defectului si conditiilor in care a aparut si/sau se manifesta
– nu iau in considerare solicitarile facute la telefon ori pe alte situri, bloguri sau forumuri.

Nu lasati recenzii negative pe site inainte sa luati legatura cu mine pentru remedierea problemelor – acestea nu vor fi publicate si va pierdeti si dreptul de a primi ajutor.

Eventualele lipsuri/deteriorari ale produsului trebuie comunicate in scris in termen de 24 de ore de la primirea coletului, in caz contrar se considera ca acestea nu au existat.

Nu se returneaza contravaloarea produsului defect sau pe motiv de incompatibilitate, razgandire etc.

In cazul inlocuirii unui produs in garantie, garantia nu se prelungeste.

In cazul solicitarii nejustificate a garantiei (modulul nu este gasit defect) Cumparatorul va suporta si cheltuielile de retur plus o taxa de 10 EURO reprezentand manopera de investigare si testare a modulului reclamat ca find defect.

Garantia acopera doar defectele de fabricatie si nu acopera instalarea, utilizarea si/sau incompatibilitatea modulelor.

Nu fac obiectul garantiei :

– defecte de turnare ce pot aparea in procesul de fabricare a carcaselor (aceste defecte nu afecteaza functionatea normala a modulelor);
– modulele care au fost folosite in alt scop decat cel destinat;
– modulele care prezinta sigiliul rupt sau au defecte fizice (lovituri, crapaturi, componente/piese lipsa, arse sau plesnite);
– modulele instalate si/sau utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare incorecte sau incorect fitrate, polaritate inversa, varfuri de tensiune sau descarcari electrostatice, variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulari incorecte, umiditate, praf, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, conectarea si/sau deconectarea componentelor in timpul functionarii, scurt-circuit).
– conductorii sau conectorii electrici deteriorati sau modificati
– instalarea propriu-zisa (manopera)
– eventualele probleme legate de incompatibilitatea dintre module si autoturismul pe care sunt instalate sau alte produse pe care cumparatorul le detine sau urmeaza sa le achizitioneze.

Toate modificarile ce se aduc autoturismului sunt responsabilitatea proprietarului acestuia, producatorul/vanzatorul nu este responsabil pentru niciuna din aceste modificari si nici pentru urmarile pe care le pot avea acestea.

Producatorul/vanzatorul nu este raspunzator pentru pagubele produse in urma instalarii si/sau utilizarii acestor module.

Instalarea se face de catre persoane calificate.

Orice nerespectare a acestor reguli poate duce la deteriorarea modulului si/sau chiar a autoturismului.

Prin achizitionare si/sau instalare confirmati ca ati citit, ati inteles si ati acceptat indicatiile si conditiile de mai sus.